Hoe u veilig kunt blijven wanneer u online winkelt



Heb je een hekel aan traditioneel winkelen om je aan te kleden en in lange rijen te staan? Online winkelen elimineert al deze problemen. Met het onderstaande artikel kunt u optimaal genieten van online winkelen.


Zorg ervoor dat uw antivirussoftware up-to-date is voordat u online winkelt. Online winkelen is een toevluchtsoord voor oplichters. Sommige mensen bouwen online winkelsites om uw computer malware te geven. Wees voorzichtig wanneer u een online winkel bezoekt, zelfs met bekende en gerenommeerde sites.


Hackers richten zich vaak op grote winkelsites om persoonlijke informatie te krijgen of om in te breken in accounts.


Besteed speciale aandacht aan online verkopen die op woensdag of later beginnen. U kunt vaak uitzonderlijke midweekverkopen vinden door gewoon een beetje online onderzoek te doen.


Amazon Prime is misschien een goede optie voor degenen die vaak online winkelen. Dat scheelt u ook nog eens geld.


Stel uw informatie niet op het spel voor sites die u niet kent en vertrouwt. Verisign en / of Cybertrust verifiëren en authenticeren winkeliers, dus u moet opletten om legitieme winkeliers te identificeren.


Probeer versnelde verzendopties te vermijden. Het zal je misschien verbazen hoe snel je artikelen aankomen met standaard verzending. Met het geld dat u spaart, kunt u later nog veel meer kopen.


Gebruik zoeksites van online winkels om uw zoekopdracht te verfijnen.


Bekijk de productpagina-informatie zorgvuldig voordat u koopt. Houd er rekening mee dat de foto mogelijk niet exact overeenkomt met het item.


Veel websites hebben heel veel informatie over hun producten om ervoor te zorgen dat er geen spijt van de koper is.


Bekijk alle details grondig om er zeker van te zijn dat u precies bestelt wat u krijgt.


Zoek winkeliers die een livechat hebben om u te helpen als u veel vragen heeft. Deze opties kunnen u meestal helpen om vragen veel sneller beantwoord en opgelost te krijgen dan via e-mail of een telefoongesprek. Mogelijk kunt u ook om kortingen of andere kortingen vragen. Sommigen zullen u graag van dienst zijn als u op dezelfde dag bestelt.


Bezoek onze online shop: bristol schoenen kind


U mag nooit de volledige verkoopprijs betalen op online websites. Winkeliers volgen vaak een schema wanneer ze reclame maken voor verkoopartikelen. Als u op het juiste moment wacht, betaalt u vaak slechts de helft van de normale verkoopprijs. Geduld kan u een hoop geld besparen.


Veel online retailers gebruiken tracking cookies voor het volgen van gedrag. Deze cookies identificeren uw surfgedrag en kunnen worden gebruikt om persoonlijke informatie op te slaan. Lees het privacybeleid van een site om te zien hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt.


Neem wachtwoorden serieus wanneer u ze instelt. Vermijd uitdrukkingen en woorden die eenvoudig of gemakkelijk te achterhalen zijn. Maak het voor slechteriken niet te eenvoudig om uw informatie te achterhalen. Gebruik willekeurige wachtwoorden met letters, cijfers en letters om een ​​veilig wachtwoord te bedenken.


Gebruik een online calculator om verzend- en administratiekosten te berekenen om de werkelijke prijs van een bepaalde deal te vinden. Dit geldt in het bijzonder voor grotere ticketitems waarbij elke vorm van grote aankopen met betrekking tot financiering betrokken is. Gebruik de cijfers om er zeker van te zijn dat u echt het juiste doet. Het resultaat zal je misschien verbazen.


Geef uw SSN bij het winkelen op de website geen toegang tot burgerservicenummers. Wees op uw hoede voor sites die om persoonlijke informatie vragen wanneer u een aankoop doet. Uw sofinummer is nooit een vereiste om online te kopen. Het verstrekken van uw identiteitsdiefstal.


Zorg ervoor dat u het bedrag bijhoudt dat wordt uitgegeven tijdens het winkelen. Dit lijkt misschien eenvoudig, aangezien u alleen bankafschriften kunt controleren, maar veel daarvan slagen er niet in.


Er zijn veel online winkelsites van retailers met fysieke winkels die gratis verzending aanbieden bij verzending naar de winkels. Als de online winkel waarmee u zaken doet een fysieke winkel bij u in de buurt heeft, kijk dan of ze een site aanbieden voor gratis verzending. U kunt vaak een ton besparen op verzendkosten door naar de winkel te gaan in plaats van thuisbezorgd te worden.


Als de mogelijkheid van online identiteitsdiefstal u ervan weerhoudt online te winkelen, bent u niet de enige. Als u zich nog steeds zorgen maakt over de beveiliging, begin dan met winkelen bij bekende bedrijven die u al vertrouwt.


Een goede deal is geweldig, maar je wilt ook een goede klantenservice. Het kan erg frustrerend zijn als u een bestelling heeft die even duurt voordat deze is opgelost. Soms is het de moeite waard om wat extra geld uit te geven, zodat u de goede service kunt krijgen.


Lees de recensies van een product voordat u artikelen online koopt. Ongeacht de prijs of het merk, u moet altijd beoordelingen doornemen, omdat bedrijven soms producten uitbrengen die het geld dat u eraan uitgeeft echt niet waard zijn.


Door online shoppen heb je geen gekke drukte meer. Het is heel goed mogelijk om boodschappen te doen in je joggingbroek, met je voeten omhoog! Niets is zo ontspannend! Het is echter belangrijk dat u online winkelen goed begrijpt voordat u artikelen koopt.

Comments