Waardevol advies voor het vinden van deals op internet



Degenen die niet van houden, doen het over het algemeen goed. Mensen die het leuk vinden, willen dat ze meer online kunnen winkelen, maar niet minder kunnen uitgeven. Dit artikel helpt iedereen die online moet winkelen.


Zoek altijd naar kortingscode wanneer u op internet winkelt. Veel e-commercesites bieden promoties waarmee u ze kunt vinden door een eenvoudige zoekopdracht uit te voeren. Dit is een geweldige manier om geld te besparen tijdens het online winkelen.


Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid voordat u een aankoop doet. Hier vindt u informatie over hoe het bedrijf het verzamelt, de manieren waarop het het beschermt en welke regels u moet volgen wanneer u daar winkelt. Als u het niet eens bent met iets in de lijst, moet u de handelaar hiervan op de hoogte stellen voordat u een aankoop doet. Koop niets in die winkel als u zich nog steeds niet op uw gemak voelt.


Koop veel verschillende online sites om de laagste prijs te krijgen. Online winkelen kan het heel gemakkelijk maken om geweldige prijzen te vinden voor verschillende artikelen.


Stel uw informatie niet op het spel voor sites die u niet kent en vertrouwt. Verisign en / of Cybertrust verifiëren en authenticeren winkeliers, dus u moet opletten om legitieme winkeliers te identificeren.


Veel websites voor online winkelen bieden de koper een schat aan productinformatie om mensen te helpen aankopen te vermijden waar ze spijt van zullen krijgen.


Probeer te winkelen bij online retailers die een vorm van Live Help of Live Chat aanbieden. Met deze opties kunt u vragen en problemen veel sneller beantwoorden en oplossen dan via e-mail en telefoontjes. Mogelijk kunt u ook om gratis verzending of kortingen vragen. Sommigen doen dit graag als u op dezelfde dag bestelt.


Dit pictogram geeft aan dat de website veilig is en dat uw informatie veilig is.


Controleer online op couponcodes voordat u een aankoop doet. Er zijn veel sites (een daarvan is Retail Me Not) die deze couponcodes catalogiseren voor veel grote websites. Als een code niet in uw zoekresultaten voorkomt, probeer dan te zoeken op de naam van de site plus de woorden "couponcode". Mogelijk kunt u een kortingsbon vinden.


Maak een bladwijzer van alle retailers die u het vaakst bezoekt. Dit zijn de sites die u regelmatig gebruikt. Voeg alle promo- of kortingswebsites toe die u gebruikt wanneer u online winkelt. Dit maakt het gemakkelijk voor u om snel door winkeliers en dealsites te klikken om de beste prijs te vinden met een paar klikken om items te vinden die u zoekt van winkeliers die u al vertrouwt.


Froogle is een vergelijkingssite met prijsvergelijkingen. Dit is handig voor het vinden en vergelijken van deals wanneer u op verschillende sites kunt zien hoeveel het kost. Onthoud dat deze sites niet alle online winkels omvatten, niet elke site online. Ze zijn een plek om te beginnen, maar als u geen resultaten krijgt, kunt u toch ergens anders zoeken.


Controleer of er een mobiele applicatie is voor de winkels en winkels die u het leukst vindt. Dit kan op verschillende manieren buitengewoon handig zijn. U kunt door producten bladeren en meer te weten komen over actuele deals als u wacht in de wachtkamer van uw arts of terwijl u uw auto laat repareren.


Bezoek onze online shop: slabbetjes wit


Probeer uw online aankopen te beperken tot bedrijven die in de VS zijn gevestigd als u daar ook woont. Staats- en federale consumentenbeschermingswetten zijn van toepassing wanneer u bij deze detailhandelaren winkelt. U krijgt geen vergelijkbare bescherming wanneer u producten koopt die buiten dezelfde bescherming vallen op internationale sites.


Gebruik online om te zien of u echt een bepaalde deal krijgt. Dit geldt met name voor grotere ticketitems waarbij financiering is inbegrepen. Gebruik de cijfers om er zeker van te zijn dat u echt de best mogelijke deal krijgt. Het zal je misschien verbazen wat je ontdekt.


Dit houdt je kalm en winkelt.


De meeste mensen weten dat ze moeten controleren op "https" -sites in plaats van "http" wanneer ze online financiële transacties uitvoeren.


Gebruik uw zakelijke of persoonlijke e-mailadres niet wanneer u online aankopen doet. Het kan zijn dat deze e-mailaccounts na verloop van tijd met spam worden gevuld. Zo houd je je inbox schoon en ontvang je toch berichten over je aankopen.


Geef uw SSN niet op tijdens het winkelen op internet. Wees op uw hoede voor websites die om persoonlijke informatie vragen wanneer u een aankoop doet. Uw SS-nummer is geen vereiste om online te kopen. U kunt het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal door deze informatie te verstrekken.


Zorg ervoor dat u de bedragen die u uitgeeft, bijhoudt. Dit klinkt eenvoudig aangezien u alleen uw bankafschriften controleert, maar mensen hebben hier vaak nog problemen mee.


Sommige privacybeleidslijnen staan ​​het verkopen van uw persoonlijke gegevens toe. U kunt altijd gratis ongewenste accounts bij Hotmail of Yahoo krijgen om te gebruiken voor uw online aankopen.


Of je nu van online winkelen houdt of een hekel hebt, nu kun je in ieder geval geld besparen terwijl je eraan werkt. Omdat catalogi zo goed als verdwenen zijn, is dit vaak de enige manier om items te krijgen die niet lokaal beschikbaar zijn. Ga en bespaar veel geld de volgende keer dat u online winkelt.

Comments